Ο Σκακιστικός Όμιλος Δράμας σε Συνεργασία με τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο πραγματοποίησε την Κυριακή 27 Μαΐου «Τουρνουά Blitz Πολιτιστικός Μάιος 2018». Η διοργάνωση έγινε στον πολύ όμορφο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου Καλαμακίου είχαμε το ευχάριστο γεγονός της παρουσίας 30 παιδιών.Η παρουσία τόσων παιδιών στο πρωτάθλημα αλλά και στα μαθήματα του συλλόγου μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον του σκακιού στη Δράμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, νικητής ήταν ο καλαμπακιώτης σκακιστής Κωνσταντινίδης Μαυρουδής με 6.5 σε 7 αγώνες με 2ο επίσης το καλαμπακιώτη Λειλογλου Νικόλαο και στην 3η θέση τερμάτισε η Κυριακίδου Χρύσα.

Στην κατηγορία κάτω των 18 ετών, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Μπουρουτζογλου Χρυσανθο που συγκέντρωσε 4.5 βαθμούς σε 7 αγώνες.

Στην κατηγορία κάτω των 16 ετών, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Σαχινιδης Κωσταντινος με 5 βαθμούς σε 7 αγώνες

Στην κατηγορία κάτω των 14 ετών, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Οργιανος Δημοσθενης

Στην κατηγορία κάτω των 12 ετών, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Καμπουρης Πασχαλης και 1ο κορίτσι την Συλλα Δεσποινα

Στην κατηγορία κάτω των 10 ετών, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ποδαρας Αγαμέμνων και 1ο κορίτσι η Θεοχάρη Ηλέκτρα

Στην κατηγορία κάτω των 8 ετών, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ιορδανίδης Ισαάκ και 1ο κορίτσι η Δεμιρτζογλου Μαρια-Ραφαηλια

Στην κατηγορία κάτω των 6 ετών, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Χατζηνικολαου Κωσταντινος και 1ο κορίτσι η Πασχαλίδου Μαριάνθη

Στόχος μας είναι η διάδοση του αθλήματος σε όλο το νόμο μας και γιαυτό συμμετέχουμε όπου μας καλούν. Ευχαριστούμε τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμπακίου γιαυτη την ευκαιρία

Για τις τελικές κατατάξεις, τα αναλυτικά αποτελέσματα καθώς και φωτογραφίες από τους αγώνες, μπορείτε να μεταβείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

Αποτελέσματα: http://chess-results.com/tnr357175.aspx?lan=1&art=1

Το Σκάκι στη Δράμα: http://www.chessdramas.com/

Σκακιστικός Όμιλος Δράμας στο Facebook: https://www.facebook.com/chessdramas/