Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 5ο Νεανικό Τουρνουά Rapid Δράμας την Κυριακή 31/01 στο Εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου Δράμας, στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλα τα παιδιά μέχρι 18 ετών. Νικητής ύστερα από 5 αγώνες, αναδείχθηκε ο Χριστοφορίδης Βασίλειος πετυχαίνοντας το απόλυτο με 5/5. Στη δεύτερη θέση ο νεαρός ελπιδοφόρος Καζάκος Μάρκος, ενώ στην τρίτη η ταλαντούχα Κυριακίδου Χρύσα.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που τα τελευταία χρόνια αυξάνονται συνεχώς τα μέλη του συλλόγου μας, και κυρίως τα παιδιά που αποτελούν τη βάση και την κινητήριο δύναμή του. Ο σύλλογος πλέον αριθμεί πάνω από 80 παιδιά στα μαθήματα που πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα.

Επόμενη διοργάνωση του Σ.Ο. Δράμας αποτελεί το 1ο Νεανικό Τουρνουά Blitz (μέχρι 18 ετών) που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07/02 και πάλι στο Εντευκτήριο του συλλόγου μας. Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η τελευταία πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Συνοικισμού Κηφισιάς Σερρών (Π.Σ.Σ.Κηφισιάς Σερρών) την επόμενη εβδομάδα στα πλαίσια του τοπικού ομαδικού πρωταθλήματος για τα προκριματικά της Α' Εθνικής κατηγορίας.