Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 το 1ο Ανοιχτό Τουρνουά Blitz Ιούνιος 2016 στα γραφεία του συλλόγου. Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 30 σκακιστές από τη Δράμα, την Καβάλα, Ξάνθη και Θεσσαλονίκη. Διεξήχθησαν 7 γύροι, και ύστερα από την λήξη του τουρνουά, νικητής αναδείχθηκε ο ταλαντούχος νεαρός Λειλογλου Νικολαος με 6 βαθμούς. Ακολούθησε ο Παπαποστολου Αποστολος με 5,5 βαθμούς, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Γανιαριδης Παναγιωτης με 5.5 βαθμους.

Στις ειδικές κατηγορίες, 1ος στα δημοτικά αναδείχθηκε ο Καζάκος Μάρκος, 2ος ο Πιστοφιδης Ιωαννης, και 3ος ο Μητρου.Χρηστος Στις γυναίκες, την πρώτη θέση κατέλαβε η Κυριακιδου Χρυσα με 5 βαθμούς,. Στους νικητές μοιράστηκαν σκακιστικά βιβλία και μετάλλια.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα και η διεξαγωγή του τουρνουά πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα. Να σημειώσουμε ακόμα το γεγονός ότι όλο και περισσότερα παιδιά ενδιαφέρονται και ασχολούνται με το σκάκι, καθώς και το ότι είχαμε για ακόμα μια φορά συμμετοχές από άλλες πόλεις. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως τους νεαρούς φίλους του αθλήματος, καθώς και τους γονείς για την υπομονή και την επιμονή τους. Επόμενος σταθμός το 2ο τουρνουά Blitz (γρήγορου σκακιού) που διοργανώνει ο σύλλογός μας στις 19 Ιουνίου Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Τελική κατάταξη Ανοικτού Τουρνουά Blitz: