Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015 διοργανώθηκε από το Σκακιστικό Όμιλο Δράμας το τουρνουά Δραμινό πρωτάθλημα Rapid 2015.Οι συμμετοχές ήταν 27 από τις οποίες τα περισσότερα ήταν παιδιά από Δράμα και Καβάλα.Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 11:15 και κράτησαν ένα 3ωρο. Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 5 αγώνες με χρόνο σκέψης 10 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα ανά κίνηση. Ο Σκακιστικός Όμιλος θα διοργανώσει και τις επόμενες 2 Κυριακές αγώνες, Νεανικούς αυτή την φορά.

Ο νικητής κρίθηκε στον τελευταίο γύρω, μεταξύ του Δεμιρτζογλου Χρηστου και Χριστοφοριδης Βασιλης με τελικό νικητή και 1ο τον Δεμιρτζογλου Χρηστου με 5 βαθμούς, στην δεύτερη θέση ισοβάθμησαν 5 άτομα, έτσι μετά την άρση της ισοβαθμίας λόγω κριτηρίων ο Σοιλεμετζιδης Κωστας με 4 βαθμούς πήρε την 2η θέση και ο Χριστοφοριδης Χριστόφορος με τους ίδιους πόντους την 3η θέση.

Βραβεύτηκαν επίσης και τα τρία πρώτα παιδιά του δημοτικού που ήταν η Μιχαηλιδου Μαγδαλινη από την Καβάλα με και 5η στην γενική κατάταξη ο Καζακος Μαρκος που ήταν 6ος στην γενική κατάταξη και ο Σαχινιδης Κωστας 8ος στην γενική κατάταξη.

Οι τελική βαθμολογία είναι η εξής:

Unknown Objecthttp://localhost/chessdramas/plugins/editors/jckeditor/plugins/iframe/images/placeholder.png?t=ACT09X9"); background-position: center center; background-repeat: no-repeat; border-width: 1px; border-style: solid; border-color: rgb(169, 169, 169); width: 850px; height: 1200px;">