Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Ανοιχτό Τουρνουά Rapid στα γραφεία του συλλόγου, το οποίο είχε ξεκινήσει την προηγούμενη Κυριακή, 22 Νοεμβρίου. Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 28 σκακιστές από τη Δράμα, την Καβάλα και τη Θεσσαλονίκη. Σήμερα διεξήχθησαν 3 γύροι, και ύστερα από την λήξη του τουρνουά, νικητής αναδείχθηκε ο Δεμιρτζόγλου Χρήστος με 7 βαθμούς. Ακολούθησε ο Χριστοφορίδης Βασίλης με 5,5 βαθμούς, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Παναγιωτίδης Χρήστος με 5 νίκες.

Στις ειδικές κατηγορίες, 1ος παμπαίδας και 4ος στη γενική κατάταξη αναδείχθηκε ο Καζάκος Μάρκος, 1ος έφηβος και 5ος στη γενική ο Λεϊλόγλου Νικόλαος, και 1ος παίδας και 6ος στη γενική ο Τζιμούλιας Κωνσταντίνος. Στις γυναίκες, τη θέση της πρώτης νεάνιδας κατέλαβε η Μιχαηλίδου Μαγδαληνή με 4 βαθμούς, ενώ αυτές της κορασίδας και της παγκορασίδας οι Κυριακίδου Χρύσα και Τουτούνη Γλυκερία αντίστοιχα. Στους νικητές μοιράστηκαν σκακιστικά βιβλία και μετάλλια.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα και η διεξαγωγή του τουρνουά πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα. Να σημειώσουμε ακόμα το γεγονός ότι όλο και περισσότερα παιδιά ενδιαφέρονται και ασχολούνται με το σκάκι, καθώς και το ότι είχαμε για ακόμα μια φορά συμμετοχές από άλλες πόλεις. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως τους νεαρούς φίλους του αθλήματος, καθώς και τους γονείς για την υπομονή και την επιμονή τους. Επόμενος σταθμός το τουρνουά Blitz (γρήγορου σκακιού) που διοργανώνει ο σύλλογός μας στις 6 Δεκεμβρίου. Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Τελική κατάταξη Ανοικτού Τουρνουά Rapid: