Πρώτευσε το σκακιστικό τμήμα του ΣΦΓΤ Δράμας στο Πρωτάθλημα Β εθνικης,2ος ο Σκακιστικός Όμιλος Δράμας

Την Κυριακή 6/4/2014 ολοκληρώθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι ομάδες της Δράμας αγωνίστηκαν στον Δυτικό Όμιλο όπου συμμετείχαν τρεις ομάδες της Δράμας και μια της Καβάλας. Το σύστημα ήταν Πουλ (αγωνίστηκαν όλες οι ομάδες μεταξύ τους) με διπλές συναντήσεις.

Το Σκακιστικό τμήμα του ΣΦΓΤ Δράμας σημειώνοντας μόνο νίκες κατέλαβε την 1η θέση και έτσι θα δώσει αγώνα μπαράζ για την άνοδο στον ΠΟΑ (Προκριματικός Όμιλος Α΄ Εθνικής) με την ομάδα του Διδυμοτείχου που ήταν η πρώτη από τον Ανατολικό Όμιλο. Να σημειωθεί ότι το Σκακιστικό Τμήμα του ΣΦΓΤ Δράμας αγωνιζόταν επί πολλά χρόνια στον ΠΟΑ και έτσι θα προσπαθήσει στον αγώνα μπαράζ να επιστρέψει στη φυσική του θέση.

2ος κατετάγει ο Σκακιστικός Όμιλος Δράμας μετά από την νίκη στην τελευταία αγωνιστική επί του ΓΑΣ Ηρακλή Καβαλάς. Έτσι επιβεβαίωσε την συνεχή ανοδική του πορεία στα σκακιστικά δρώμενα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΜΟ ηλικίας των αθλητών της ομάδας είναι τα 16 χρόνια και ότι οι παίκτες αγωνίστηκαν με πολύ θάρρος απέναντι σε μεγαλύτερους αντιπάλους. Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το γεγονός ότι οι μαθητές του συλλόγου συνεχώς βελτιώνονται και διακρίνονται και σε ατομικό και σε συλλογικό επίπεδο. Ο Σκακιστικός Όμιλος Δράμας διοργανώνει συνεχώς στην πόλη μας πολλές διοργανώσεις κατά την διάρκεια όλου του χρόνου, διοργανώσεις που στέφονται με μεγάλη επιτυχία.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά θα τα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

 Unknown Objecthttp://localhost/chessdramas/plugins/editors/jckeditor/plugins/iframe/images/placeholder.png?t=ACT09X9"); background-position: center center; background-repeat: no-repeat; border-width: 1px; border-style: solid; border-color: rgb(169, 169, 169); width: 850px; height: 1000px;">

Οι υπεύθυνοι των Σκακιστικού Ομίλου Δράμας – Σκακιστικού Τμήματος ΣΦΓΤ Δράμας